algemene voorwaarden

BatterijEenPlus.com Algemene voorwaarden

Elk gebruik van deze site is onderworpen aan het beleid, de voorwaarden en bepalingen die hieronder worden uiteengezet. Uw gebruik van deze site, het bestellen van goederen of een abonnement op onze publicaties geeft aan dat u akkoord gaat met deze algemene voorwaarden.


Handelsmerken en auteursrechten

Alle tekst, afbeeldingen, foto's of andere afbeeldingen, knoppictogrammen, audioclips, logo's, slogans, handelsnamen of woordsoftware en andere inhoud op de website van BatterijEenPlus.com (gezamenlijk "inhoud") behoren uitsluitend toe aan BatterijEenPlus.com of de bijbehorende inhoudleveranciers of licentiegevers en mag niet worden gebruikt, gekopieerd, beperkt, gewijzigd, weergegeven, gepubliceerd, verkocht, openbaar uitgevoerd, gedistribueerd of commercieel geëxploiteerd, geheel of gedeeltelijk, zonder de voorafgaande schriftelijke toestemming van BatterijEenPlus.com of de toepasselijke handelsmerkhouder . U mag geen meta-tags of andere "verborgen tekst" gebruiken met naam, handelsmerk of product- of servicenaam van BatterijEenPlus.com zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van BatterijEenPlus.com. Bovendien is de stijl van de site, inclusief alle paginakopteksten, aangepaste afbeeldingen, knoppictogrammen en scripts, het servicemerk en handelsmerk van BatterijEenPlus.com dat niet mag worden gekopieerd, geïmiteerd of gebruikt (geheel of gedeeltelijk). zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van BatterijEenPlus.com.

Verwijzing naar alle producten, diensten, processen of andere informatie, per handelsnaam, handelsmerk of anderszins, die niet vormt of impliceert goedkeuring, sponsoring of aanbeveling daarvan, gereserveerd door BatterijEenPlus.com. Alle rechten die niet uitdrukkelijk worden verleend, zijn voorbehouden aan BatterijEenPlus.com. Overtreders worden vervolgd voor de volle omvang van de wet.


Orderacceptatie

De betalingsvoorwaarden zijn naar eigen goeddunken en tenzij overeengekomen met BatterijEenPlus.com. De betaling moet door BatterijEenPlus.com zijn ontvangen voordat BatterijEenPlus.com een bestelling accepteert. BatterijEenPlus.com is niet verantwoordelijk voor prijs-, typografische of andere fouten in een aanbod van BatterijEenPlus.com en behoudt zich het recht voor om bestellingen die het gevolg zijn van dergelijke fouten te annuleren.


Terugkeer en terugbetaling

Klanten kunnen contact opnemen met BatterijEen+ via live chat of e-mail voor hulp bij het terugkeren.

Alle retouren vereisen een RMA (Return Merchandise Authorization) # na ontvangst van uw bestelling. Bestellingen binnen 30 dagen vanaf de datum van verzending kunnen omruiling of terugbetaling vragen. Als de producten na 30 dagen en binnen 90 dagen na verzending defect blijken te zijn (fysieke schade en schade veroorzaakt door onjuist gebruik), kunnen klanten alleen een vervanging krijgen van BatterijEen+. Na 180 dagen na de verzenddatum, is het nog steeds toegestaan dat klanten het defecte apparaat terugsturen naar BatterijEen+. We zullen het product aan de fabrikant doorsturen voor reparatie. Als het item niet kan worden gerepareerd nadat het door de fabrikant is gecontroleerd, stuurt BatterijEen+ het terug naar klanten.


Links van derden

BatterijEen+ kan links bevatten naar websites van derden op internet die eigendom zijn van en worden beheerd door derden. U erkent dat BatterijEen+ niet verantwoordelijk is voor de werking van of inhoud die zich op of via een dergelijke site bevindt. Als u besluit om toegang te krijgen tot websites van derden waarnaar wordt verwezen vanuit BatterijEen+, doet u dit geheel op eigen risico.


Over wijzigingen

BatterijEen+ behoudt zich het recht voor om op elk moment en naar eigen goeddunken van tijd tot tijd de algemene voorwaarden van deze Sitevoorwaarden of enig beleid van de site te wijzigen of aan te passen. Alle wijzigingen of aanpassingen aan deze Sitevoorwaarden zijn van kracht bij het plaatsen van de revisies. Uw voortdurende gebruik van de site na het plaatsen van eventuele wijzigingen of wijzigingen houdt in dat u akkoord gaat met dergelijke wijzigingen of aanpassingen.


Disclaimer:

De batterijen en adapters die door ons bedrijf worden geleverd als ze niet als [Origineel] zijn gemarkeerd, zijn [vervanging voor] die worden verkocht voor gebruik met bepaalde producten van fabrikanten, en elke verwijzing naar producten of handelsmerken van dergelijke bedrijven is puur voor het identificeren van de fabrikanten waarmee onze producten [kunnen worden vervangen door] kunnen worden gebruikt. Ons Bedrijf en BatterijEenPlus.com zijn niet gelieerd aan, geautoriseerd door, in licentie gegeven door, distributeurs voor, noch gerelateerd aan deze fabrikanten, noch worden de producten te koop aangeboden via onze Website vervaardigd door of verkocht met toestemming van de fabrikanten met waar onze producten [die voor vervanging in aanmerking komen] kunnen worden gebruikt.

Kies een van de sites van BatterijEen+:

Engels   Nederlands   Frans   Noorse taal   Hongaars   Spaans   Italiaans   Grieks   Portugees   Deens   Thai   Maleisisch   Koreaans   Japans   Pools   Zweeds   Russisch   Duits