Verzendbeleid

BatterijEenPlus.com VERVOERSBELEID

Het team van professionals bij BatterijEen+ kijkt uit naar het verdienen van uw vertrouwen en uw langetermijnactiviteiten. Vanzelfsprekend omvat een van de laatste stappen in het proces om met ons samen te werken de verzendstap. Hieronder vindt u een overzicht van ons verzendbeleid.


Wereldwijd gratis verzending

Wereldwijde gratis verzending is gegarandeerd voor online consumenten wereldwijd. Om ervoor te zorgen dat u de artikelen tijdig ontvangt, wordt uw pakket (items die u hebt gekocht) rechtstreeks vanuit verschillende magazijnen verzonden.

Wij verzenden wereldwijd door Air Mail, Voorbeeld Fedex SmartPost, Nederland registreren Luchtpost, Zweden Registreer Luchtpost, België Luchtpost, Turkije Luchtpost, AU Express Verzending, UPS / DHL / Fedex Express Verzending, Rusland Express Verzenden. Sommigen kunnen het online volgen.

Wij garanderen dat bestellingen binnen 1-2 werkdagen (meestal de volgende dag) worden verzonden nadat de betaling is ontvangen / eCheck is gewist. Normaal 15-30 dagen kunnen worden geleverd voor het grootste land.

Alle artikelen worden direct vanuit ons magazijn verzonden.

Verzend- en administratiekosten komen uit de kosten van verpakking, benodigdheden, het vullen van de bestelling, geavanceerde audittesten en strenge kwaliteitscontrole.


Helaas is het verzenden van batterijen niet altijd een soepel proces, ondanks de inspanningen van iedereen. Hieronder staan enkele basisbeleidsregels met betrekking tot bepaalde onvoorziene omstandigheden die zouden kunnen ontstaan:


Pakketweigering

Het team van BatterijEen+ raadt u af om een pakket van ons te weigeren. Dit zal alleen de kosten van het proces voor alle betrokkenen verhogen. In plaats daarvan, als u een terugbetaling wenst, accepteer het pakket en begin dit proces met ons via onze vastgestelde protocollen. Als een pakket wordt geweigerd, worden de kosten van de geretourneerde zending verrekend met uw teruggave.

Als u internationale verzending bestelt, voegt een weigering van een pakket niet alleen de verzendkosten, maar wordt er ook een toeslag van 20% toegevoegd aan de oorspronkelijke bestelling, evenals het bedrag van de bemiddelingskosten die nodig zijn om onze producten over de grenzen heen te verzenden .


Pakketten Lost in Transit

Als uw bestelling tijdens het transport verloren gaat, begint BatterijEen+ onmiddellijk met het uitvoeren van een traceerprogramma op uw zending. Dit proces duurt in het algemeen ongeveer 10 werkdagen en als de bestelling niet wordt gevonden wanneer dit proces voltooid is, zal BatterijEen+ uw bestelling opnieuw naar u verzenden.


Bedrijf schepen verkeerd product

Fouten kunnen optreden tijdens het fulfillment-proces en als u vanwege onze fout het verkeerde product ontvangt, zal BatterijEen+ het juiste product naar u sturen, op voorwaarde dat het op voorraad is. Alles wat we vragen is het volgende: De koper moet ons binnen 10 dagen na ontvangst van het verkeerde product op de hoogte stellen van de fout.

Afhankelijk van de situatie kan ons team u vragen om aanvullende informatie over de verzendingsfout, die een foto kan bevatten van wat u heeft ontvangen.

Het product moet binnen 10 dagen worden teruggestuurd met het juiste RMA-nummer.

Wanneer we de onjuiste batterij ontvangen, zal ons team het juiste product onmiddellijk naar u verzenden. Als u ons een geldig trackingnummer opgeeft bij uw retourzending, zullen wij het nieuwe product naar u verzenden zodra uw zending is gecontroleerd.


Product is beschadigd door of gestolen uit de scheepvaart

Een product wordt als beschadigd beschouwd als:

Het pakket bevat een document van het bedrijf waarin staat dat de doos is geopend en het product is beschadigd; of

De ontvanger opent het pakket en het product is op een materiële manier fysiek beschadigd.

Een product wordt als gestolen beschouwd als de ontvanger het pakket ontvangt met documentatie van het verzendbedrijf waarin staat dat het pakket is geopend en het product is verwijderd tijdens het verzendproces.

In beide gevallen volstaat het om onze beëdigde verklaring in te vullen, te ondertekenen en terug te faxen naar onze klantenserviceafdeling. Als het product is beschadigd maar u het ontvangt, stuurt u het terug met uw beëdigde verklaring. Zodra we de documentatie ontvangen die een verklaring van de reder bevat dat het product tijdens de levering beschadigd of gestolen is, zal BatterijEen+ u een nieuw product zonder kosten voor u verzenden.

Het beschadigde product moet binnen 10 dagen na ontvangst worden geretourneerd. Producten die om deze reden meer dan 30 dagen na ontvangst worden geretourneerd, brengen een toeslag van $ 10 met zich mee. BatterijEen+ is niet verantwoordelijk voor de verzendkosten.


Verkeerd of onbestelbaar adres:

Als de koper BatterijEen+ informeert dat hij of zij het verkeerde verzendadres heeft opgegeven, dan:

BatterijEen+ zal proberen de verzending te onderscheppen. Er kan echter geen garantie voor het succes van deze poging worden gegeven, aangezien bestellingen snel worden verzonden.

Als de koper een verkeerd verzendadres opgeeft en de bestelling niet wordt geretourneerd naar BatterijEen+, is het bedrijf niet verantwoordelijk voor de gemiste verzending.

Als het product wordt teruggestuurd naar BatterijEen+, kan de koper een terugzending aanvragen. Terwijl de koper verantwoordelijk zou zijn voor de nieuwe verzendkosten, zal BatterijEen+ afzien van de verwerkingskosten.

Als het product wordt teruggestuurd naar BatterijEen+, kan de koper de bestelling op dat moment annuleren. De koper is echter nog steeds verantwoordelijk voor zowel de huidige verzendkosten als de verwerkingskosten.


BatterijEen+ Verzendkosten - Neem contact met ons op

Als u vragen of opmerkingen hebt over het verzendproces van de batterij op BatterijEen+, kunt u op elk gewenst moment contact met ons opnemen.

Kies een van de sites van BatterijEen+:

Engels   Nederlands   Frans   Noorse taal   Hongaars   Spaans   Italiaans   Portugees   Deens   Thai   Maleisisch   Koreaans   Japans   Pools   Zweeds   Duits